torsdag 20 januari 2011

FRUKT...

Nu är det 9 dagar sedan jag opererades och jag mår fortfarande jättebra, så jag kan bara konstatera att denna operationen har varit en bra resa.

Jag äter mera normalt nu och hoppar över sopporna för det mesta. Börjar dock längta efter potatis och sås, skall rulla lite köttbullar i dag och koka potatis och göra lite sås till det mmm.
Eftersom jag inte gillar yoghurt så är det så svårt med mellanmål och fantasin tryter, så jag ringde ner till Natalia och frågade när man kan börja med frukt... Hon sa att jag kunde äta banan, kiwi, mjuka päron och melon, så det blev raka spåret ner till affären. Va mycket lättare det blev med mellanmålen helt plötsligt.



Det svåra är faktiskt att äta långsamt, jag äter normalt långsamt men nu så äter jag ändå för fort. Det innebär att jag har haft några snabbätardumpningar, jag får då hjärtklappning, illamående och svettas det är lite jobbigt. Men ändå när man äter så tänker man inte, vad är det för fel på mig TÄNK.....

Jag skulle vilja ta agrafferna i morgon, dom skall tas mellan 10 - 14 dagar efter men det är ju helg nu och det kanske är lite tidigt att ta dom på 10:de dagen. Dom kliar och det är lite irriterande när jag för övrigt inte känner något av operationen.. Jaja det är ett mindre problem i det hela, haha.

Min son åkte hem i går, han har varit hos mig sedan söndagen innan jag åkte in, han körde mig till Uddevalla på måndagen och hämtade mig där på onsdagen.  Som sagt så har det ju inte varit någon fara med mig men det har ändå varit en trygghet att ha honom här, man vet ju aldrig i förväg. Tack Putte :)

Lämna gärna ett tassavtryck när ni är inne och läser, det är roligt med lite feedback.

Ha en bra dag.

9 kommentarer:

  1. Hurra för frukt! ..och jag kommer ihåg hur mkt jag längtade efter sås och potatis. :) Du kommer njuta i fulla drag.

    SvaraRadera
  2. Förstår att du längtar efter köttbullar det är så mums,kul att läsa om din operation.Måste vara skönt att ha den gjord. Jag önskar dig Lycka till

    SvaraRadera
  3. Åh, vad roligt att du mår så bra och kan äta. Jag längtar som tusan efter riktig mat nu efter en vecka med flyt. Men jag har några veckor kvar med flytkost innan jag får äta, inte förrän i slutet av februari får jag äta pure och sen i mars riktig mat. Känns som en evighet bort.

    SvaraRadera
  4. Du är inte ensam om att äta för fort och sen dumpa. Jag lär mej visst aldrig ;-)
    Ha det gott
    Kram

    SvaraRadera
  5. Gott med frukt va? :) Jag skulle kunna leva på det, men man måste väl få i sig lite annat också. Skönt att det går så bra för dig!

    SvaraRadera
  6. Hello :) Det är så härligt att känna igen sig i vad du säger - att man inte är ensam om saker som händer en i detta nya äventyr!
    Jag för min del har inte börjat med mellanmål ännu, utan hållt mig till 3 huvudmåltider, men kommer göra det så fort jag känner att magen är redo. Ja fy sjutton vad det kliar på magen!!! Jag väntar oxå till efter helgen med att ta bort dem. F.ö. har jag haft sånt hemskt "håll" idag - har ditt gått över??

    KRAM

    SvaraRadera
  7. Jag har faktiskt inte ätit så mycket frukt sedan jag op:ades för 7,5 månader sedan. Det är så mycket annat jag måste ha i mig (protein framföra allt) att jag inte kan "slösa" bort ett mellanmål på bara frukt... Sen tycker jag inte man blir mätt heller. Men visst är det gott! Kram

    SvaraRadera
  8. Så kul att läsa!! Jag följer viktkurvan med spänning.. :D
    Allt gott käre vän.

    SvaraRadera
  9. Ja man får många smaksensationer när man inte fått äta på ett tag...min första apelsin efter op'n var som att komma till paradiset


    kram

    SvaraRadera